1 Mayıs Lüleburgaz'da Kutlandı

Genel Mali Sekreterimiz Turgut Düşova'nın katılımıyla Trakya Şubemiz 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı Lüleburgaz 'da kutladı.

02.05.2017

Genel Mali Sekreterimiz Turgut Düşova 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı Lüleburgaz Kongre Meydanı'nda kutladı. Trakya Şube Başkanımız Ercan Yavuz Şube Başkan Yardımcılarımız Ümit Ormancı, Mehmet Kaya ve Trakya Şubemize bağlı işyerlerinin ve temsilcilerinin katıldığı etkinlik sabah 11:00 'da Eski Hükümet Konağı'nda kortejin toplanmasıyla başladı. Ardından İstanbul Caddesi'nden çoşkulu bir şekilde sloganlar eşliğinde yürüyen kortej Kongre Meydanı'na geldi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından konuşan Kristal-İş Sendikası Genel Başkanı Bilal Çetintaş, 1 Mayıs, işçi sınıfının daha insanca bir yaşam mücadelesi ile özdeşleşmiş bir gün olduğuna dair değerlendirmelerde bulundu.
Ardından Genel Mali Sekreterimiz Turgut Düşova alandaki emekçilere seslendi.

1 Mayıs etkinliği yapılan konuşmaların ardından sahne alan Nefes ve Canan müzik grubu eşliğinde çoşkulu bir şekilde sona erdi.