• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Yardım Kampanyası

15 Temmuz Şehitlerimize Yardım Kampanyası

15 Temmuz Şehitlerimiz için toplanan yardımlar, Başbakanlık hesabı ve İçişleri Bakanlığına İletildi.

17.10.2016

15 Temmuz 2016 gecesi milli irademize karşı yapılan ve demokratik düzeni yıkmayı hedefleyen darbe girişimi, milletimizin meydanlara dökülerek, ülkemize sahip çıkmaları ile engellenmiştir. Bu onurlu duruş esnasında 15 Temmuz akşamından beri, halkımızdan, polisimizden ve darbe girişimine karşı milletinin yanında olan askerlerimizden, toplam 241 vatandaşımız şehit olmuş, birçok vatandaşımız ise yaralanmıştır. Merkez Yönetim Kurulumuz, şehitlerimizin yakınları ve yaralılarımız için yöneticilerimiz ve üyelerimizden topladığı 100.000 TL'yi Konfederasyonumuz Türk-İş'e iletmiştir.

Konfederasyonumuz Türk-İş, yaşanan olaylar neticesinde yaraların hızla sarılabilmesi için, Şehit olanların aileleri ve yaralılara ulaştırılmak üzere üye sendikalar ve işçilerimizin katılımı sonucunda toplanan yardımları Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık hesabı ve Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı TPTGV hesabına yatırmıştır.

Bu vesileyle Petrol-İş Sendikası olarak, ülkemizi karanlığa sürüklemek isteyen darbecilere karşı, demokrasiyi ve milletin iradesini savunurken hayatını kaybeden kahraman şehitlerimize minnettar olduğumuzu bir kez daha dile getiriyoruz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve halkımıza başsağlığı ve sabır diliyoruz.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı