• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

2013 Bahar Dönemi Aktif Üye Eğitimlerinde son aşama başlıyor:

28 Mayıs'ta tekrar buluşuyoruz

Bu yılın Şubat ayında başlattığımız Aktif Üye Eğitimlerinin son aşaması,  Ödevlerini yapan ve katılmaya hak kazanan 100 civarında arkadaşımızın davet edilmesiyle tamamlanmış olacak.

27.05.2013

Son aşama eğitimi iki grup halinde yapılacak. Arkadaşlarımızdan ve şubelerimizden gelen yoğun istekler sonucunda iki grup peşpeşe değil, aralarında birkaç gün bırakılarak yapılacak. Böylece, işveren eğitimlerine katılmak zorunda olan üyelerimizin her iki gruptan kendileri için en uygun olan birine katılma konusunda tercih yapabilmelerine de olanak sağlandı.

Birinci Grup 28 Mayıs 2013 ile 31 Mayıs 2013 arasında;

 İkinci Grup ise, 3 Haziran 2013 ile 6 Haziran 2013 arasında eğitimlerini tamamlayacak.

Bu gruplar, sertifika almaya hak kazananlardan oluşmakta. Bu son eğitimde arkadaşlarımız teorik eğitimlerin yanısıra, işyerinde ürettikleri mamul bir maddeyi de tanıtacaklar ve böylece Petrol-İş sendikasının ve içinde yer aldığımız sektörün ne denli geniş bir yelpazeye sahip olduğunu görecekler.

 Sertifika alacaklar

Bu aşamada, ayrıca, güncelliğini hiç yitirmeyen 1 Mayıs konusunda (Emeğin Kanlı Düğünü) adlı bir belgesel izlenecek ve belgeselin yapımcısı Nazım Alpman ile söyleşi gerçekleştirilecek.

Son olarak, üyelerimiz Merkez Yönetim Kurulumuz ile yarım gün boyunca görüşme ve sendikamız hakkında merak ettikleri her şeyi sorabilme olanağına sahip olacaklar.

İki gün sürecek eğitimler sonunda arkadaşlarımız sertifikalarını alacaklar ve işyerlerinde sendikamızın en büyük destekçisi birer aktif üye olacaklardır.

Bu eğitimin de verimli, başarılı ve zevkli geçmesini umuyor ve tüm arkadaşlarımıza şimdiden iyi yolculuklar diliyoruz.

Kaynak: Eğitim Servisi
 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı