• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Temsilci/yönetici eğitimi tamamlandı

Aktif üye eğitimleri başlıyor

2012 Bahar Dönemi eğitimleri başladı. Bir yandan şubelerimizin daveti üzerine gerçekleşen Yeni Üye eğitimleri, diğer yandan Temsilci/Yönetici eğitimleri ve haftaya başlayacak olan Aktif Üye Eğitimleri ile birlikte yine yoğun bir döneme başlamış bulunuyoruz.

Eğitim Servisi
27.02.2012

Şubelerimizde yürütülen yeni üye eğitimlerinin haberlerini şube sayfalarında bulabilirsiniz. Aktif Üye Eğitimlerinin ilk aşaması ise, 5 Mart 2012 Pazartesi günü 35 yaş altı genç üyelerimizin katılımıyla Yalova'da başlayacak.

Temsilci/Yönetici Eğitimlerinin bu dönemki ilk eğitimi ise 2 Mart 2012 tarihindeki derslerle birlikte son buldu. Bu eğitimlere sendikamızın bütün uzmanlık birimleri katıldı. Daha önce bu türden eğitimlere hiç katılmamış olan ve temsilci veya yönetici olarak seçilmiş arkadaşlarımızın davet edildiği seminerlerimizde, denetim, disiplin ve yönetim kademeleri ile temsilcilik görevinde bulunan arkadaşlarımız genel merkeze gelerek bundan sonraki sendikal mücadelelerinde  karşılaşabilecekleri sorunları çözme yöntemlerini öğrenmektedirler. Bu seminerlerde, temsilci ve yönetici arkadaşlarımızın görevlerini yaparken ilk elden ihtiyaç duyacakları temel bilgileri vermeyi amaçlıyoruz. Temsilci Yönetici eğitimi modelimiz, sendikamızın kalıcı ve geleneksel eğitimleri arasına katıldığını söyleyebiliriz.

Merkez Yönetim Kurulumuz ile temsilci yönetici arkadaşlarımız bu kez eğitimin sonu günü olan Cuma sabah buluştular ve sendikanın sorunlarını birlikte ele alma fırsatı buldular.

Bu seminerimizde yeni tanışma teknikleri uygulandı;  eğitim müfredatında değişiklikler yapıldı ve yeni dönemin ihtiyacı olan daha yoğun mücadele günlerine hazırlıklar tamamlandı.

Teorik eğitimin pratik gündemlerle yoğrulduğu 2012 yılının ilk Temsilci/Yönetici seminerine çeşitli şubelerden toplam 28 üyemiz katıldı.

Ayrıca, arkadaşlarımız, Çarşamba günü, Avrupa çapında bütün ülkelerde aynı gün ve aynı saatte yapılan, Türkiye ayağı Taksim'de Almanya Konsolosluğuna yürüyüşü şeklinde gerçekleşen uyarı eylemine de katıldılar.

Katılımcılara günlük 7 saati bulan derslerde gösterdikleri azim ve kararlılık için verilen Sertifikalar, son gün Merkez Yönetim Kurulumuz tarafından dağıtıldı.

 

Aşağıda katılımcıların isim ve şube görevlerinin bulunduğu liste yer almaktadır. Katılımcılar fotoğraflara ise Fotoğraf Galerisi'nden ulaşabilirler.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı