• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Alanya Obaköy Otel'de Erken Rezervasyon Süresi Uzatıldı

Petrol-İş şubelerindeki üyelerimizin sosyal faaliyet ve aktivite hizmetlerinden aileleri ile birlikte daha uygun ücretlerle yararlanabilmesi adına “TAKSİM INTERNATIONAL GROUP HOTEL” bünyesinde hizmet veren Obaköy Oteli'nin Erken Rezervasyon süresi 30 Haziran'a kadar uzatıldı. İş Birliği Protokolü ile ilgili metin ekte yer almaktadır.

24.05.2016

ALANYA OBAKÖY OTELİ'nde;

Herşey dahil hizmet verilmektedir.

Ücretsiz aktivitelerimiz; Gündüz ve Gece Animasyonları, Mini Club (4-12 yaş), Plaj Voleybolu, Fitness Center, Hamam, Sauna, Şezlong, Masa Tenisi, Minder, Şemsiye, Aqua Park, Havlu (Depozito karşılığı) Ücretli aktivitelerimiz; Taze sıkılmış meyve suları, Diskoda 24.00'ten itibaren her türlü içecekler, Motorlu Su Sporları, Fotoğraf Servisi, Kasa, Kuru Temizleme, Doktor, Bilardo, Masaj, Bebek Bakıcısı.

*Belirtilen fiyatlardan Personelinize özel %25 indirim uygulanacak olup, 30 Haziran 2016 tarihine kadar ekstra %15 Erken Rezervasyon indirimi uygulanacaktır.

 

 

 

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı