• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Bandırma Şubemizden Geleneksel İftar Yemegi

20.06.2017

Bandırma Şubemizin  her yıl düzenlediği geleneksel iftar yemeği 19 Haziran 2017 Pazartesi günü Prenses Düğün Salonu'nda gerçekleşti. İftar yemeğinin ardından plaket töreni yapıldı. 2015 – 2017 yıllarında  Eti Maden ve Bagfaş işyerlerinden emekli olan 90 üyemize  plaketleri Bandırma Şube Başkanımız İsmail Kayan tarafından takdim edildi.

İftar programına Bursa Şube Başkanımız Erhan Yakışan, Bandırma Belediye Başkan Vekili Sami Türkmen, Bandırma Devlet Hastanesi Yöneticisi ve Başhekimi Muzaffer Şenveli, Başhekim Yardımcısı Ersin Atıcı, Bandırma Belediye Meclis Üyesi Dr.Selim Panç, Eğitim İş Sendikası Bandırma Şube Başkanı Kadir Taylan, Bandırma Eski Şube Başkanlarımız, kardeş sendika başkanları, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ve  üyelerimiz aileleriyle yoğun katılım sağlandı.

Misafirlerini ağırlayan  Bandırma Şube Başkanımız İsmail Kayan  iftar yemeği ve plaket töreninde bir konuşma yaptı. İsmail Kayan yaptığı konuşmada şunlara değindi;

“Öncelikle bugün Ramazan münasebeti ile bir arada olmak için  ve emekli üyelerimize sendikamıza vermiş oldukları hizmetlerden dolayı plaket vererek teşekkür etmek için istedik. İftar programımıza  katılan Genel Merkez Yönetim Kurulu'muza katkılarından dolayı da teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Daha önce abilerimizin geleneksel hale getirdiği yemeği biz bugün devam ettiriyoruz. Bizden sonra da bu geleneğin devam etmesini temenni ediyoruz. Biz emek sendikası olarak her zaman işçilerimizin yanında olduk. Bugün OHAL gibi zor koşullarda da mücadelemizi sonuna kadar sürdürüyoruz. İşçilerimizin her zaman yanındayız. Özelleştirmelerin karşısındayız.Emek mücadelemiz bundan sonra da devam edecek.

2015-2017 yılları arası emekli olmuş  üyelerimize sendikamıza verdikleri katkılarından dolayı teşekkür ediyorum, emekliliğiniz hayırlı uğurlu olsun, yolunuz açık olsun” dedi.

Şube Yönetim Kurulu Adına
Başkan, İsmail KAYAN