• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

CHP İzmit İlçe Başkanı'ndan Başsağlığı Ziyareti

25.04.2016

17 Nisan’da TÜPRAŞ’ta meydana gelen yangında 1 işçi yaşamını yitirmiş, 4 işçi de yaralı olarak kurtulmuştu. CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, İlçe Kadın Kolları Başkanı Bilge Çoker, CHP İzmit Belediye Meclisi Grup Başkan Vekil Ersin Albayrak, Meclis Üyeleri Ercan Umutlu ve Özcan Özer başsağlığı ziyaretinde bulundu. CHP yetkililerinden oluşan heyeti Kocaeli Şube Başkanımız Salih Akduman, Başkan Yardımcılarımız Nesimi Yetişoğlu,Tekin Kara,Tüpraş İzmit Rafinerisi İşyeri Temsilcilerimiz tarafından karşılandı.

Şube Başkanımız Salih Akduman İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya’ya Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Ünitesinde tedavi gören arkadaşlarımızın son durumu hakkında bilgi verdi ve duyarlılıkları için Küçükkaya'ya ve İl Yönetimine teşekkür ederek:” Bizimle acımızı  paylaştığınız için şahsınıza ve ekibinize teşekkür ediyorum, ayağınıza sağlık” dedi.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı