• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Açıklama

DEMOKRASİMİZE YÖNELEN TERÖR SALDIRILARINI LANETLİYORUZ!

Merkez Yönetim Kurulumuz, CHP Lideri Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik ve bugün Cizre'deki saldırıları kınayan bir açıklama yaptı.

26.08.2016

Ülkemizi karanlığa boğmak isteyen güçler, 15 Temmuz'daki darbe girişiminin başarısız olmasından sonra şimdi terör saldırılarıyla tüm Türkiye'de oluşan birlik ve beraberlik ortamını baltalamaya çalışmaktadırlar. Arka arkaya gerçekleştirilen bombalı saldırılarla ülkemiz büyük bir kaosa sürüklenmek istenmektedir.

Son olarak dün ana muhalefet partisi CHP'nin Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na hain bir saldırı gerçekleştirilmiştir. CHP konvoyu Artvin'de saldırıya uğramış ve bu saldırı esnasında bir askerimiz şehit düşmüş ve iki askerimiz yaralanmıştır. Sayın Kılıçdaroğlu ve beraberindekilere geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, saldırı esnasında şehit düşen askerimize rahmet, ailesine ve halkımıza sabır, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz.

Dün bu saldırıyla demokrasimize ve siyasetçilere gözdağı vermek, onları sindirmek isteyenler, bu sabah Şırnak'ın Cizre ilçesinde Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Grup Amirliği'ne bomba yüklü kamyonla büyük bir saldırı gerçekleştirmiştir. Saldırı sonucu ne yazık ki, 11 polis şehit olmuş, 75'i polis 3'ü sivil olmak üzere 78 vatandaşımız da yaralanmıştır. Şehitlerimize rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Gaziantep'te düğünü kana bulayanlarla bugün Cizre'de saldıranlar, aynı amaca hizmet etmekte ve ülkemizi şiddet ve kaos sarmalına sokmaya çalışarak demokrasiyi hedef almaktadır. Terör örgütleri, provokasyonlar ve bombalı saldırılarla amaçladığına asla ulaşamayacaktır. Halkımızın toplumsal barışın sağlanması noktasındaki sağduyusu ve demokrasiye bağlılığına güveniyor, terörü bir kez daha şiddetle lanetliyoruz!

Petrol-İş Sendikası
Merkez Yönetim Kurulu