• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

DÜZCE PETROL İŞ'TEN TEŞEKKÜR AÇIKLAMASI

13.03.2013

DÜZCE TV

Bugün bir basın açıklaması yapan Petrol-İş temsilcisi Ünal Akbulut, “Petrol İş Düzce şubemiz, Düzce ve Türkiye sendikal hayatına,hayırlı uğurlu olsun”ifadelerini kullandı.

Akbulut yaptığı açıklamada,”5 Yılın sonunda son 20-25 yılın en büyük örgütlenmesi olan Standart Profil örgütlenmesini hep birlikte başardık.

Bugün Standart Profil iş yerinde toplu sözleşme görüşmelerimiz başladı. Uzun yıllar sonra Düzce’de yeniden sendika şubelerinin açılışına siftah olacaktır. Petrol-İş şubemizin bugün bu kuruluş dilekçesini valiliğe teslim edeceğiz.

Umuyorum ki bizden sonra Türk Metal sendikamızda,Tekstil sendikamızda, Belediye-İş’imizde bütün sendikalarımızla Düzce’de her biri bir şube olacak çapta örgütlenmeler yapılacaktır.

Biz Düzce’yi organize sanayi şehri olmanın yanında,işçilerin örgütlendiği sendikalı bir şehir haline getirmek için çabalarımıza devam edeceğiz.

Petrol İş Düzce şubemiz Düzce’mize ve Düzce sendikal hayatına ve Türkiye sendikal hayatına hayırlı uğurlu olsun diyorum. Bu örgütlenmenin içerisinde mücadele eden,bütün Standart Profil üyesi kardeşlerimi tebrik ediyorum.

Bu mücadelemiz esnasında bizimle birlikte yürekleri çarpan, diğer sendikaların üyeleri ve yönetici arkadaşlarımızın desteğini de her zaman yanımızda hissettik. Onlara da bu davada bizimle yürüdükleri için teşekkür ediyorum.”dedi.

http://www.duzcetv.com/detay.asp?id=8656&D%DCZCE-PETROL-%DD%DETEN-TE%DEE...

 

Kaynak: DÜZCE TV