• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Düzce Şubemizin Yeni Binasının Açılışı Yapıldı

12.06.2015

Düzce şubemizin yeni binasının açılış töreni, 9 Haziran Salı günü, Genel Başkanımız Mustafa Öztaşkın, Genel Sekreterimiz Ali Ufuk Yaşar, Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Nimetullah Sözen, Genel Yönetim Sekreterimiz Ahmet Kabaca ve eski merkez yöneticilerimizden Adnan Özcan'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Düzce şubemizin açılışında ayrıca Adana Şube Başkanımız Abdül Mecit Dönmez, Adıyaman Şube Başkanımız Ali Tirpan, Aliağa Şube Başkanımız Ahmet Oktay, Ankara Şube Başkanımız Şuayip Gül, Bandırma Şube Başkanımız İsmail Kayan, Batman Şube Başkanımız Mustafa Mesut Tekik, Bursa Şube Başkanımız Erhan Yakışan, Gebze Şube Başkanımız Süleyman Akyüz, İstanbul 1 No'lu Şube Başkanımız Ahmet Baranlı, İstanbul 2 No'lu Şube Başkanımız Niyazi Recepkethüda, İzmir Şube Başkanımız A.Gani Gündoğdu, Kırıkkale Şube Başkanımız Recep Sefer, Kocaeli Şube Başkanımız Salih Akduman ve Trakya Şube Başkanımız Turgut Düşova da yerini aldı.

Sendikamıza bağlı işyerlerinden Standard Profil, NERO ve Süperlas'tan üyelerimiz de açılışa katılırken, ayrıca Türk-İş Marmara 1. Bölge Temsilcisi Adnan Uyar, Türk-İş Düzce İl Temsilcisi Murat Ardıç ve kardeş sendikaların bölge temsilcileri de açılışta bulundular.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı