• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Kapsamiçi Yönetici Eğitimi tamamlandı

Eğitime büyük işyerlerinde devam edilecek

Sendikamızın kapsamiçi yönetici pozisyonundaki üyelerimiz için başlattığı eğitimlerin ikincisi, genel kurul için verilen boşluğun ardından, 22-23 Kasım 2012 tarihlerinde yapıldı.

29.11.2012

Ağırlıklı olarak TPAO işyerimiz için düzenlenen bu eğitime, deneme mahiyetinde olmak üzere, TEMİ ve Tüpraş işyerlerinden de bir grup yönetici arkadaşımız geldi.

Seminerimiz İstanbul'da genel merkez binamızda yapıldı. Toplam iki gün süren seminere 19 üyemiz katıldı. Sendikamızın tanıtıldığı, birliğin ve örgütlülüğün öneminin vurgulandığı eğitimlerin yanı sıra, grup çalışmaları da gerçekleştirildi. Grup çalışmalarında, üyelerimizin sorunları tartışıldı. Sendika üye ilişkileri, üye yönetici ilişkileri ve kapsamiçi yöneticilerle kapsamdışı yöneticilerin ilişkileri masaya yatırıldı. Her grubun kendine özgü sorunları olduğu anlaşıldı. Bu sorunlara karşı nasıl müdahale edilebileceği, herkesin farklı pozisyonu olmasına rağmen ortak payda olan işçilik ve işyerine sahip çıkma özelliklerine vurgu yapıldı. Beyin fırtınası yapılarak işyerlerinin sorunları ortaya konuldu. Sendikanın gelecekte daha kapsayıcı politikalar üretibilmesi için ne türden yaklaşımlar sergilemesi gerektiği üzerine tartışıldı.

Sorunları paylaştılar

Merkez yöneticileri ile yapılan geniş toplantıda ise, kapsamiçi yönetici konumundaki üyelerimiz sorunlarını ve çözüm önerilerini en yetkili ağızlarla doğrudan paylaşma olanağı buldular.

Sertifika töreninin ardından seminer sona erdi.

Eğitim Servisimiz benzer içerikte seminerleri diğer büyük işyerlerimize de yaygınlaştırmayı hedefliyor.

Aşağıda seminer çalışmasından fotoğraflar ve katılımcıların isim listesi bulunuyor.

Kaynak: Eğitim Servisi
 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı