• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

SGBP Kadın Koordinasyonu 25 Kasım Takvimi

EVDE İŞTE SOKAKTA, KADINA ŞİDDETE SON!

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ve Dayanışma Günü etkinlikleri çerçevesinde Petrol-İş Kadın Servisi olarak her sene olduğu gibi bu sene de Sendikal Güç Birliği Platformu Kadın Koordinasyonu'yla birlikte bir dizi eylem ve etkinlik düzenliyoruz.

19.11.2013

Sendikal Güç Birliği Platformu Kadın Koordinasyonu olarak 2013 yılı için belirlediğimiz slogan "EVDE İŞTE SOKAKTA, KADINA ŞİDDETE SON!".
Etkinlik haftasının duyurusunu ve açılışını 21 Kasım 2013 Perşembe günü, Kadıköy'de açacağımız standla yapacağız. Burada, Kadın İstihdamı Yasa Tasarısı'yla ilgili çıkardığımız broşürümüzü, 25 Kasım bildirimizi ve "EVDE İŞTE SOKAKTA, KADINA ŞİDDETE SON!" sloganlı balonlarımızı dağıtacağız. Ayrıca, standımızın yakınındaki bir ağacı balonlarla süsleyeceğiz.
25 Kasım 2013 Pazartesi günü, "Kadınız, Sendikalıyız, Şiddete İsyandayız" başlığıyla Petrol-İş Sendikası Genel Merkezi'nde bir Panel-Forum da gerçekleştirilecek.
Kadına yönelik şiddete dikkat çekmek ve farkındalığı arttırmak amacıyla, 25 Kasım haftası boyunca, İETT belediye otobüslerinde sergilenmek üzere 500 adet afişimiz İStanbul otobüs güzergahlarında dolaşacak.
Ayrıca 5 metre boyunda hazırladığımız "EVDE İŞTE SOKAKTA, KADINA ŞİDDETE SON!" sloganlı pankartlarımız Kadıköy Belediyesi'nin 5 farklı işlek noktasına asılacak.

Petrol-İş Kadın Servisi