• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

ETKİNLİK

Geleneksel Eaton Aile Şenliği Yapıldı

Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar Eaton işyerinin her sene geleneksel olarak düzenlemiş olduğu Eaton Aile Şenliği'ne katıldı.

 

30.05.2016

İstanbul 1 Nolu Şubemizin örgütlü olduğu Eaton Polimer Pazarlama Kauçuk San. ve Tic. AŞ.'nin her sene geleneksel olarak düzenlendiği Eaton Aile Şenliği yapıldı. İstanbul 1 Nolu Şubemize bağlı Eaton Polimer'de çalışan üyelerimizin aileleri ve çocuklarının katılımı ile Kızılpınar Piknik Alanı'nda gerçekleşti.

İstanbul 1 Nolu Şubemize bağlı Eaton Polimer işyerinin sosyal aktiviteler kapsamında üyelerimiz ve çocukları için düzenlediği piknik 29 Mayıs Pazar günü büyük bir coşku içinde gerçekleşti. Piknikte aileler çocukları ile birlikte piknik yaptı ve müzik eşliğinde eğlendiler. Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar, İstanbul 1 Nolu Şube Başkanımız Ahmet Baranlı, Şube Başkan Yardımcımız Yılmaz Akay ile temsilcilerimiz Erkan Zorlu ve Ahmet Atalay'da pikniğe katıldılar.

Piknikte günün anlam ve önemini ifade eden bir konuşma yapan Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar :“İstanbul'un Fethi'nin 563. Yıldönümü olan bugün birlik ve beraberliğimizin devamını temenni ediyor, sizlerle olmaktan gurur ve mutluluk duyuyorum. Böyle günlerde sizlerle olmayı önemsiyorum” dedi ve üyelerimize bu keyifli günde eğlenceler diledi. Daha sonra masaları gezerek temsicilerimiz ve üyelerimizle sohbet etti. Ardından üyelerimizin çocuklarına oyuncak hediye etti.