• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

TÜRK-İŞ'in Eğitim Semineri Adıyaman'da Yapıldı

Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar da Seminere Katıldı

Konfederasyonumuz Türk-İş tarafından Adıyaman'da düzenlenen "Kadın İşçiler İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi" Semineri 19 Nisan Salı günü Adıyaman Şubemizin ev sahipliğinde Grand İsias Otel'de yapıldı.

21.04.2016

"İş Sağlığı ve Güvenliği" eğitim seminerine Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar, Teksif Genel Başkanı ve Türk-İş Konfederasyonu Genel Eğitim Sekreteri Nazmi Irgat, Türk-İş Bölge Başkanları, Türk-İş Adıyaman Temsilcisi ve Adıyaman Şube Başkanımız Ali Tirpan ve sendika üyelerimiz katıldı.

 2 gün süren Eğitim Semineri'nin açılış konuşmasını Türk-İş Genel Eğitim Sekreteri Nazmi Irgat yaptı. Eğitim seminerinde, “Türkiye’de İş Sağlığı Güvenliği, Haklar ve Ödevleri”, “Çalışma Hayatındaki Güncel Gelişmeler”, “İş Sağlığı ve Genel Sağlık Sigortası Uygulamaları”, “Sosyal Güvenlik Uygulamalarında Son Gelişmeler” ve “Yaşlılık Aylığında Hak Kazanma Koşulları” konuları anlatıldı.

Türk-İştarafından ilk kez Adıyaman'da gerçekleştirilen seminerin ikinci gününde Genel Başkan Ergün Atalay katılımcılara hitap etti. Türkiye'de kadın cinayetleri sorununun bitmediğini söyleyen Atalay çalışma hayatında birçok sıkıntı olduğunu, kıdem tazminatı ve taşeron işçilerin kadroya alınması gibi sorunların bir an önce çözüme kavuşturulması gerektiğini belirtti.

Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay ve Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar program dahilinde diğer illerden gelen şube başkanları ile birlikte Adıyaman Şubemizi de ziyaret etti.