• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

ZİYARET

Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar’a Ziyaret

Novartis Sağlık Gıda ve Tarım Ürünleri Fabrikası Ülke Başkanı Dr. Peter Katalino, Novartis Türkiye Direktörü Dr. Nejdet Kuruoğlu, Novartis Türkiye İnsan Kaynakları Ülke Direktörü Dr. Senay Kızılkaya ve İnsan Kaynakları Direktörü Fulya Acar Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar'ı makamında ziyaret etti.

16.01.2017

16 Ocak Pazartesi günü Novartis Sağlık Gıda ve Tarım Ürünleri Fabrikası  Ülke Başkanı Dr. Peter Katalino, Novartis Türkiye Direktörü Dr. Nejdet Kuruoğlu Novartis Türkiye İnsan Kaynakları Ülke Direktörü Dr Senay Kızılkayave İnsan Kaynakları Direktörü Fulya Acar  genel merkezimize gelerek Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar’a bir ziyaret gerçekleştirdi. Bu ziyarette Novartis'in örgütlü olduğu İstanbul 1 Nolu Şube Başkan Yardımcımız Yılmaz Akay ve Toplu İş Sözleşmesi Uzmanımız Av. Serpil Aksakal da yer aldı. Genel Başkanımıza hayırlı olsun dileklerinde bulunan Novartis Grubu devam eden toplu iş sözleşmeri hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar  bu nezaket dolu ziyaretlerinden dolayı Novartis yöneticilerine  teşekkürlerini iletti.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı