• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

GENEL BAŞKANIMIZ MUSTAFA ÖZTAŞKIN'DAN BOTAŞ INTERNATIONAL'DA ÖRGÜTLENEN ÜYELERİMİZE 20 ARALIK 2013 TARİHLİ MEKTUP

13.12.2013

Değerli Botaş International Ltd. Şirketi İşçileri,

13.12.2013 tarihinde  gönderdiğimiz e-maille, Çalışma Bakanlığınca gönderilecek  toplu sözleşme yetki belgesinin  sendikamıza ulaşmasının  yaklaşık olarak  Aralık ayının son haftasında olabileceğini öngördüğümüzü belirtmiştik. Postada olabilecek gecikmeleri düşünerek  belirttiğimiz  bu tarih aralığından daha önce olarak, yetki belgesi sendikamıza  19.12.2013 tarihi itibarı ile ulaşmış bulunmaktadır.

Yasal olarak bu tarihten itibaren 15 günlük süre içinde  olmak üzere,  bu sözleşme ile düzenlenmesini istediğimiz taleplerimizden  oluşan teklif tasarımızı hazırlayıp, işveren tarafını, toplu sözleşmeye başlamak üzere toplantı yer gün ve saatini kararlaştıracağımız bir ön toplantıya davet etmemiz gerekiyor.
24.12.2013 tarihinde İstasyonlardan ve Genel Müdürlük ve  İşletme Müdürlüğü işyerlerinden belirlenen  üye arkadaşlarımızla  beraber, sendikamızın işveren tarafına göndereceği teklif tasarısını,  yöneticilerimiz ve uzmanlarımızla  hazırlayacağız.

Daha önce gönderdiğimiz mektubumuzda açıkladığımız nedenlerle işletmedeki tüm çalışanları  örgütümüz çatısı altında görmek ve bu güçle toplu sözleşme görüşmelerine başlamak istiyoruz.

Saygılarımla
Petrol-İş Sendikası Genel Başkanı
Mustafa Öztaşkın