• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Genel Sekreterimiz ve Genel Yönetim Sekreterimizden Adıyaman TPAO İşyeri Ziyareti

19.06.2014

Genel Sekreterimiz Ali Ufuk Yaşar, Genel Yönetim Sekreterimiz Ahmet Kabaca,  Adıyaman Şubemizi 17 Haziran Salı günü ziyaret etti. Merkez Yöneticilerimiz Yaşar ve Kabaca'yı Adıyaman Şube Başkanımız Ali Tirpan, Şube Başkan Yardımcılarımız Şahin Yılmaz, Sait Mustafa Daşdelen ve Adıyaman Şube Yönetim Kurulumuz karşıladılar. 1.5 gün boyunca süren yoğun programda merkez yöneticilerimiz ve Adıyaman Şube Yöneticilerimiz TPAO Bölge Müdürlüğünü, atölyeleri, Karakuş üretim ve sondaj sahalarını ziyaret ettiler.

Skala değerlendirilmesi konuşuldu

Merkez yöneticilerimiz; temsilci ve üyelerimiz ile birlikte TPAO' da Bütünsel Dönüşüm Programı ve buna sendikamızın itirazlarını,  taşeron sistemi, iş güvenliği, skala değerlendirmeleri, itibari hizmet süreleri konuları hakkında değerlendirmelerde bulunarak üyelerimizin sorularını cevaplandırdılar.

Adıyaman Şube Başkanımız Ali Tirpan, TPAO Adıyaman iş yerlerinde çalışan üyelerimiz adına Genel Sekreterimiz Ali Ufuk Yaşar ve Genel Yönetim Sekreterimiz Ahmet Kabaca'ya yaptıkları ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Kaynak: Basın Servisi