İnsan onuruna yakışır çalışma koşulları istiyoruz!

Güvencesiz istihdama hayır!

Dış İlişkiler Servisi
07.10.2013

Bugün dünyada işçilerin önünde duran en önemli sorunlardan biri tamgün çalışmanın yerini kısmi zamanlı, taşeron ve çağrıya dayalı çalışma gibi güvencesiz çalışma biçimlerinin alıyor olmasıdır. Bütün dünyada sendikalar, hükümetlerin ve işverenlerin işçilere dayatılmaya çalıştığı güvencesiz istihdama karşı çıkıyor, bütün işçilerin insan onuruna yakışır bir işe sahip olmaları için mücadele ediyor. Küresel üst örgütümüz IndustriALL bugün, 7 Ekim Dünya İnsana Yakışır Çalışma Günü'nde bütün üye örgütleri güvencesiz çalışmanın yaygınlaşmasına karşı küresel sendikal mücadeleye destek vermeye çağırıyor.

7 Ekim Dünya İnsana Yakışır Çalışma Günü Afiş ve Bildirisine ekten ulaşabilirsiniz