• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

EATON Polimer'de Grev Anlaşmayla Sonuçlandı

İşçiler fabrikaya alkışlarla girdi

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulu EATON Polimer Fabrikası'nda 17 Haziran Çarşamba günü başlayan grev, 26 Haziran sabaha karşı yapılan yoğun görüşmelerin ardından anlaşmaya sonuçlandı. İşçiler imzalanan toplu sözleşmeyi sevinçle karşıladı.

26.06.2015

Petrol-İş Sendikası'nın örgütlü olduğu ve yaklaşık 2 bin üyenin bulunduğu EATON Polimer'de çıkılan grev, 9 günün ardından 26 Haziran Cuma günü sabaha karşı genel merkezde imzalanan toplu iş sözleşmesiyle son buldu.

Toplantıda Petrol-İş Sendikası Genel Sekreteri Ali Ufuk Yaşar, Genel Örgütlenme ve Eğitim sekreteri Nimetullah Sözen, Genel Yönetim Sekreteri Ahmet Kabaca, İstanbul 1 Nolu Şube Başkanı Ahmet Baranlı, şube başkan yardımcıları Yılmaz Akay, Abidin Kaya ve Polimer'de çalışan baş temsilci ve temsilciler yer aldı.

Toplu sözleşmenin imzalanmasının ardından memnuniyetlerini dile getiren işçiler alkışlarla fabrikaya girdi ve bu süreçte emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı