• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

İstanbul 2 Nolu Şubemizin 4.Geleneksel Futbol Turnuvası Coşkuyla Başladı

Basın Servisi
21.04.2014

İstanbul 2 Nolu Şubemize bağlı Mutlu Akü, Mehmetçik Vakfı (Maslak), Sa-Ba End. Ürünleri, Teknik Plastik, Neşe Plastik, Arılı Plastik, Ece Boya, Mefar İlaç, Mehmetçik Vakfı (Kurtköy), Reckitt Benckiser, Botaş Doğalgaz İst. İşlet. (Pendik) işyerlerinde çalışan üyelerimizin katılımıyla 20 Nisan Pazar günü 4. Geleneksel Futbol Turnuvası başladı. Turnuvanın açılışına Genel Sekreterimiz Ali Ufuk Yaşar katılarak tüm oyuncuları, Genel Merkez Yönetimi adına selamlayarak başarılar diledi.

Genel Sekreterimiz Ali Ufuk Yaşar ardından, İstanbul 2 Nolu Şube Başkanımız Niyazi Recepkethüda, Başkan Yardımcılarımız Fatih Pat, Muhummed Kayar'da tüm katılımcılara ve izleyenlere başarılı bir turnuva olmasını temenni ettiklerini belirttiler.

20 Hafta sürecek turnuva her pazar saat 14.00- 19.00 saatleri arasında Kartal Topselvi Arena Stadında yapılacak. 7 hafta grup maçları devam ettikten sonra, yarı final - çeyrek final ve kupa töreni ile sonuçlanacak.

Petrol-İş üyelerimizi İstanbul 2 Nolu Şubemizin 4.Geleneksel Futbol Turnuvasını  izlemeye davet ediyor, bir kez daha başarılı bir turnuva geçirmelerini diliyoruz.

Kaynak: İstanbul 2 Nolu