• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

DUYURU

Karaciğer Hastası Üyemiz İçin Acil Donör Aranmaktadır

Karaciğer hastalığının son evresinde olan  üyemiz Enver Akoğul için karaciğer nakli konusunda yardımcı olabilecek çok acil gönüllü donör ihtiyacı bulunmaktadır.

20.01.2017

Sendikamız İstanbul 2 Nolu Şubesi üyelerimizden Enver Akoğul, sekiz yıldır karaciğer kanseri ile mücadele etmektedir. Konuyu bizzat takip eden işyeri hekimi, gelinen son aşamada karaciğer nakli dışında bir çözüm kalmadığını ifade etmektedir. Karaciğer hastalığının son evresinde olan üyemizin yakın çevresinden altı kişi verici olmak için gönüllü olmuş fakat bazı tıbbi sebeplerle nakil gerçekleştirilememiştir. 

TÜRK-İŞ nezdinde de karaciğer nakli yapılabilmesi için, gönüllülere ulaşmak adına, konu sendikamız yetkilileri tarafından konfederasyonumuz ile paylaşılmıştır.

Karaciğer nakillerinde; vericiden karaciğerin bir bölümü alınmakta ve ilerleyen yıllarda hem vericide hem alıcıdaki karaciğer dokusu kendisini yenileyerek tamamlamaktadır.
Kan grubu A Rh (+) olmak kaydıyla karaciğer nakli için gönüllü olabilecek üyelerimizin acil olarak, Genel Merkezimiz ile iletişime geçmelerini önemle rica etmekteyiz.

İLETİŞİM NUMARAMIZ : 0216 474 98 70