• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Kırıkkale Şubemiz 1 Mayıs’ı Tandoğan’da Kutladı

03.05.2017

İşçi sınıfının birlik, mücadele ve dayanışma günü olan 1 Mayıs, binlerce işçi ve emekçinin katılımıyla büyük bir coşkuyla kutlandı. Petrol-İş Sendikası, Konfedarasyonumuz Türk-İş'in organizasyonu doğrultusunda 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü bu yıl merkezi Ankara Anadolu Meydanı (Tandoğan) olmak üzere şubelerimizin bulunduğu illerde büyük coşkuyla kutladı.

Petrol-İş'ten Kitlesel 1 Mayıs Korteji

Sabah saatlerinde Ankara Hipodrom Caddesi’nde toplanılmasının ardından Petrol-İş merkez yöneticilerimiz, şube başkanlarımız, temsilcilerimiz ve üyelerimiz saat 9.30'dan itibaren yürüyüşe geçti. Diğer sendikalarla birlikte on binlerce emekçinin oluşturduğu kortej, sloganlar eşliğinde Anadolu Meydanında bulunan miting alanına ulaştı. 
Bu yıl 1 Mayıs kutlamalarına Ankara, Adıyaman, Adana, Bursa, Kırıkkale, Kocaeli, İstanbul 1 Nolu Şube, İstanbul 2 Nolu ve Mersin şube yöneticilerimiz ve üyelerimizle kitlesel bir biçimde katılan Petrol-İş Sendikası'nı, merkez yönetim düzeyinde Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar, Genel Sekreterimiz Ahmet Kabaca temsil ettiler.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı