Kocaeli Şube Temsilciler Kurulu'nu gerçekleştirdi

Petrol-iş sendikası Kocaeli şubesi temsilciler kurulu Şube Başkanı Salih Akduman başkanlığında, TÜPRAŞ, Gübretaş, Ege-Kimya, Ege-Sil, Shell Derince Tesisleri işyeri temsilci ve yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşti.

10.10.2011

Şubeye bağlı işyerlerinin son durumları değerlendirilerek yeni dönemde yapılacak çalışmalar hakkında görüş alış-verişinde bulunuldu. Şube Başkanı Akduman daha sonra şu açıklamayı yaptı:

"Ülkemizde son günlerde artan terör olayları bir kez daha kınanarak, artık ülkenin huzura kavuşması için gerekli tüm önlemlerin alınması hususunda çağrımızı yineliyoruz.

Yeni Anayasa çalışmaları noktasında tüm STK’lara, hem de sendika konfederasyonlarına çağrıda bulunuyoruz. Kazanılmış hakların korunmasında ve tüm emekçilerin gerçek manada temsilinin sağlandığı bir anayasa istiyoruz. Bu sebeple bir kez daha yinelemek istiyoruz ki özellikle kıdem tazminatlarımıza göz diken bir çalışmayı asla kabul etmeyeceğiz.

Temel özgürlüklerin sağlandığı, örgütlenmenin suç sayılmadığı, milletin her kesimini kapsayan bir anayasa için de tüm STK’ları mücadeleye çağırıyoruz."