• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Kocaeli'nde Tüpraş’ta iş kazası: 1 işçi hayatını kaybetti

14.10.2014

Son dönemlerde Türkiye’nin gündeminde önemli yer tutan ölümlü iş kazalarına Tüpraş İzmit rafinerisinde bir yenisi eklendi. Tüpraş’ın yeni rafinerisinde bir ünitenin test çalışması sırasında saat 14.30 sıralarında meydana gelen olayda bir makinadan fırlayan metal parça Tamer Sağlam(26) isimli işçiye saplandı. Talihsiz işçi ağır yaralandı. Hızla olay Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Sağlam burada yapılan tüm müdahaleler rağmen hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden işçinin Tefken firmasına bağlı müteahhit elemanı olduğu öğrenildi. Ölüm haberini alan Sağlam’ın yakınları Hastanede sinir krizleri geçirdi.

TÜPRAŞ'TAN AÇIKLAMA

Tüpraş’tan meydana gelen iş kazası ile ilgili bir açıklama geldi. Tüpraş Kurumsal İletişim Müdürlüğü'nden konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle: "Bugün saat 14.40'da İzmit Rafinerisi B Bölgesi'nde ısı değiştiricide yapılan sıkma işlemi sırasında yüklenici firma görevlisi Taner Sağlam ağır yaralanarak Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne nakledilmiştir. Ancak tüm müdahalelere karşın Sağlam'ın yaşamını yitirdiği bilgisi alınmıştır. Merhuma Allah'tan rahmet, şirketi, ailesi ve çalışma arkadaşlarına başsağlığı ve sabırlar diler, gelişmeyi bilginize sunarız.”

Kaynak: Özgür Kocaeli

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı