BASIN DUYURUSU...

MANİSA STANDARD PROFİL'DE BASIN AÇIKLAMASI

24.02.2014

Sendikamıza üye oldukları için işten atılan  Standard Profil Ege işçileri, 10 aydır fabrikanın kurulu olduğu Manisa'daki işyeri önünde direniyorlar. 10 aydır, sendikal mücadeleyi kırmak için her türlü yolu deneyen işveren şimdi de kadın üyelerimize yönelik saldırılarını arttırdı.

Sendikamıza üye oldukları için işten atılan Standard Profil Ege işçileri, 10 aydır fabrikanın kurulu olduğu Manisa'daki işyeri önünde direniyorlar. 10 aydır, sendikal mücadeleyi kırmak için her türlü yolu deneyen işveren şimdi de kadın üyelerimize yönelik saldırılarını arttırdı.

Kadın üyelerimiz bir süredir Standard Profil yönetimi tarafından organize edilen cinsel taciz ve cinsel sataşmalara maruz kalıyor.

Petrol-İş Sendikası olarak, kadın üyelerimize yönelik toplumsal cinsiyet temelli bu şiddet ve aşağılamaları protesto etmek için  Standard Profil Ege işyeri önünde bir  basın açıklaması yapacağız.

Değerli basın emekçilerini basın açıklamamıza katılmaya davet ediyoruz.

Tarih: 25.02.2014  Salı
Saat: 16:00
Yer: Standard Profil Ege Otomotiv sanayi ve Ticaret A.Ş
3. Kısım M. Çapra Cd no.1 Org San Bölg Manisa

İrtibat Tel :0532 378 26 90

Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar, üyelerimize yönelik bir mesaj yayınladı.

Değerli üyelerimiz, Sendikal mücadelemizi ve faaliyetlerimizi ülkemiz oldukça hassas günlerden geçerken sürdürüyor,  üyelerimizin hak ve menfaatlerini en yüksek seviyeye çıkarmak için çalışmaya devam ediyoruz. Zor koşullarda çalışanların haklarını korumak ve demokrasinin olmazsa olmazı olan “örgütlü toplum”un gereğini yerine getirmek için çaba gösteriyoruz. Yarın milli bayramlarımızdan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı tüm yurtta kutlayacağız. Bu vesileyle ülkemizi empery...