• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

EATON Corporation'da Greve Devam

Merkez ve şube yöneticileri grev alanındaydı

Petrol-İş Sendikası'nın örgütlü olduğu Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren EATON Corporation'da grev işçilerin kararlılığıyla devam ediyor. Grevin 5. gününde Petrol-İş Sendikası genel merkez yöneticileri ve şube yöneticileri grev alanındaydı.

23.06.2015

Petrol-İş Sendikası İstanbul 1 No’lu Şubesi kapsamında bulunan EATON Corporation'da, toplu sözleşme görüşmelerinde anlaşma sağlanamaması üzerine çıkılan grev kararlılıkla devam ediyor. Grevin 5. gününde Petrol-İş Sendikası Genel Sekreteri Ali Ufuk Yaşar, Genel Yönetim Sekreteri Ahmet Kabaca, Merkez Denetim Kurulu Başkanı Yusuf Ziya Kahyaoğlu, İstanbul 1 No'lu Şube Başkanı Ahmet Baranlı, başkan yardımcıları Yılmaz Akay, Abidin Kaya, İstanbul 2 No'lu Şube Başkanı Niyazi Recepkethüda, başkan yardımcıları Fatih Pat, Muhammet Kayar, Düzce Şube Başkanı Ünal Akbulut, başkan yardımcıları Muzaffer Işık, Kadir Akyıldız, Trakya Şube Başkanı Turgut Düşova, başkan yardımcıları Hasan Oğuz Keser, Ercan Yavuz grev alanına geldi.

İşçilerin direncini ve greve olan inancını artırmayı hedefleyen merkez ve şube yöneticileri, alanda toplanan yaklaşık 500 işçi ile grev süreci hakkında konuştu. Genel Sekreter Ali Ufuk Yaşar işçilere gelişmeleri aktarırken, onlardan gelen soruları yanıtladı. Ardından işçileri selamlayan Genel Yönetim Sekreteri Ahmet Kabaca, İstanbul 1 No'lu Şube Başkanı Ahmet Baranlı ve Düzce Şube Başkanı Ünal Akbulut da birer konuşma yaparak işçilerin sorularını cevapladı. Yapılan ziyaret ve görüşmelerin ardından merkez yöneticileri, İstanbul 1 No'lu şube ve Trakya şube yöneticileri ile iftar yaptı.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı