• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Merkez Yöneticilerimiz 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü Gripin'de Kutladı

Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar ve Genel Mali Sekreterimiz Turgut Düşova 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Gripin işyerini ziyaret ederek kadın üyelerimizle buluştu.

08.03.2017

İstanbul 1 Nolu Şubemizde 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliği, Gripin İlaç Fabrikası işyerimizde Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar, Genel Mali Sekreterimiz Turgut Düşova, İstanbul 1 Nolu Şube Başkanımız Ahmet Baranlı, Başkan Yardımcımız Yılmaz Akay ve  kadın üyelerimizin katılımıyla gerçekleşti. Üyelerimizle öğlen yemeği yendikten sonra Genel Başkanımız günün anlamına dair bir konuşma yaptı. Yaşar, konuşmasında Ankara'da  düzenlenecek olan etkinliğe katılmak üzere Bursa’dan Ankara’ya doğru yola çıkan Türk Metal Sendikası üyelerinin geçirmiş olduğu trafik kazası sonucunda hayatını kaybeden işçilere Allah’tan rahmet, ailelerine ve sevenlerine baş sağlığı diledi. Ardından üyelerimize hediyeleri takdim edildi.

 

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı