• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Merkez Yöneticilerimizden MKE Barut Fabrikası'na Ziyaret

Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar, Genel Sekreterimiz Ahmet Kabaca ve Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal Akbulut Kırıkkale'ye giderek bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler.

25.08.2016

Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar, Genel Sekreterimiz Ahmet Kabaca ve Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal Akbulut 25 Ağustos  Perşembe günü  Kırıkkale Şubemizin örgütlü olduğu MKE Barut Fabrikasını ziyaret etti.  Bu ziyarette Genel Merkez yöneticilerimize Kırıkkale Şube Başkanımız Recep Sefer, Şube Başkan Yardımcılarımız  Murat Kaya, Cevdet Karabıyık eşlik etti.

Fabrika ziyareti esnasında Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar sendika ve ülke gündemini değerlendirdi. Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar, sendika ve ülke gündemini değerlendirerek açıklamalarda bulundu. Genel Merkez yöneticilerimizin bu ziyareti istişari açıdan oldukça verimli geçerken, MKE Barut işyerinde çalışan üyelerimiz tarafından yoğun ilgi gördü.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı