Merkez Yöneticilerimizin Katılımıyla İzmir Şubemizde Ödül Töreni Gerçekleşti

24.11.2016

Genel Başkanımız  Ali Ufuk Yaşar, Genel Sekreterimiz  Ahmet Kabaca, Genel Mali Sekreterimiz Turgut Düşova, Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreterimiz Mustafa Mesut Tekik, Şube Başkanımız A.Gani Gündoğdu, Şube Başkan Yardımcımız Orhan Zengin, Şube Başkan Yardımcımız (Mali) Özgür Şadi, Tetra Pak Ltd. Şti. işyeri temsilcilerimiz, Dyo Boya A.Ş. işyeri temsilcilerimiz, Toyo Matbaa Mürekkepleri A.Ş. işyeri temsilcilerimiz ile Şubemiz Denetim Kurulu Üyesi Kemal Yılmazoğlu'nun katılımlarıyla 22 Kasım 2016 tarihinde, Petrol İş Marş Yarışmasında eseri ödüle layık görülen üyemize ve üyelerimizin milli sporcu çocuklarına ödül ve plaketleri verildi.

Şube Başkanımız A.Gani Gündoğdu, Genel Başkanımız ve yöneticilerimizi takdim ettikten sonra  Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar'ın  konuşmasının ardından ödüle layık görülen üyemiz ve milli sporcu çocuklarımıza  Merkez Yöneticilerimiz tarafından ödülleri taktim edildikten sonra Marş Yarışmasında ödüle layık görülen Tetra Pak Ltd. Şti. işyerinde çalışan üyemiz Şakir Sarıoğlu'nun yazıp bestelediği marş coşkuyla hep bir ağızdan söylenerek geceye son verildi.

İzmir Şube Yönetici ve temsilcileri olarak Genel Merkez Yöneticilerimize ödül törenimize katılımlarından dolayı çok teşekkür ederiz.