• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

ZİYARET

Merkez Yönetim Kurulumuzdan Aliağa Şubemize Ziyaret

Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar, Genel Sekreterimiz Ahmet Kabaca ve Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal Akbulut Aliağa'ya giderek bir dizi ziyarette bulundular.

20.07.2016

Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar, Genel Sekreterimiz Ahmet Kabaca ve Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal Akbulut 19 Temmuz Salı günü Aliağa Şubemize giderek Aliağa Şube Yöneticilerimiz ve Temsilcilerimizle toplantı yaptılar. 20 Temmuz Çarşamba günü Genel Merkez Yöneticilerimiz Aliağa Şubemizin örgütlü olduğu Petkim Petrokimya Holding A.Ş. ve Tüpraş işyerlerini ziyaret etti. Fabrika ziyareti esnasında Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar üyelerimize sendika ve ülke gündemine ilşkin değerlendirmelerde bulundu. Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar'ın bu ziyareti istişari açıdan oldukça verimli geçerken, üyelerimiz tarafından büyük memnuniyetle karşılandı.
Ziyaretler sona erdikten sonra Genel Merkez Yöneticilerimiz Aliağa Şubemize gelerek Aliağa Şubemiz kapsamında bulunan Star Rafinerisi işyerindeki üyelerimizle konferans salonunda bir araya gelerek gündeme dair fikir alışverişinde bulundu.