Mersin Şubemizin 1 Mayıs Kutlamaları

02.05.2017

İşçi sınıfının birlik, mücadele ve dayanışma günü olan 1 Mayıs, binlerce işçi ve emekçinin katılımıyla büyük bir coşkuyla kutlandı. Petrol-İş Sendikası, Konfedarasyonumuz Türk-İş'in organizasyonu doğrultusunda 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü bu yıl merkezi Ankara Anadolu Meydanı (Tandoğan) olmak üzere şubelerimizin bulunduğu illerde büyük coşkuyla kutladı.

Petrol-İş'ten Kitlesel 1 Mayıs Korteji

Sabah saatlerinde Ankara Hipodrom Caddesi’nde toplanılmasının ardından Petrol-İş merkez yöneticilerimiz, şube başkanlarımız, temsilcilerimiz ve üyelerimiz saat 9.30'dan itibaren yürüyüşe geçti. Diğer sendikalarla birlikte on binlerce emekçinin oluşturduğu kortej, sloganlar eşliğinde Anadolu Meydanında bulunan miting alanına ulaştı.
Bu yıl 1 Mayıs kutlamalarına Ankara, Adıyaman, Adana, Bursa, Kırıkkale, Kocaeli, İstanbul 1 Nolu Şube, İstanbul 2 Nolu ve Mersin şube yöneticilerimiz ve üyelerimizle kitlesel bir biçimde katılan Petrol-İş Sendikası'nı, merkez yönetim düzeyinde Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar, Genel Sekreterimiz Ahmet Kabaca temsil ettiler.
Mersin Şubemiz bu yıl hem Ankara hemde Mersin’de yapılan kutlamalara katıldı.