• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Milliyetçi Hareket Partisi Gemlik Gübre İşçilerine Destek Ziyareti

05.09.2016

MHP Bursa Milletvekili Kadir Koçdemir, Gemlik İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri 3 Eylül Cumartesi günü, Bursa Şubemizin örgütlü olduğu Gemlik Gübre A.Ş. işyerinde greve çıkan üyelerimizi ziyaret ederek destek verdiler.Milliyetçi Hareket Partisi Bursa Milletvekili Kadir Koçdemir, Gemlik İlçe Başkanı Osman Durdu, ilçe yöneticileri ve meclis üyelerinin katıldığı ziyarette işçilerle görüştüler. Koçdemir ziyarette işçi temsilcileri ve Bursa Şube Başkanımız Erhan Yakışan ile yaptığı görüşmede, çözüm noktasında yardımcı olmak istediğini belirtti.

Bursa Şube Başkanımız Erhan Yakışan; ‘’Grev kararı aldık ve sonrasında greve çıktık. Bu süreçte destek görmek bizleri memnun ediyor. Grev araç değil amaçtır. Bizler öyle görüyoruz ve yeniden masaya oturmaya hazırız. İşverenin şu anda işine geliyor olabilir ama keser döner, sap döner, gün gelir hesap döner. Siyasi partilerimizin süreçte bizlere destek vermesinden memnunuz. Amacımız sorunun çözülmesidir. İşveren bize lazım, biz de işverene lazımız. Buradaki yetişmiş arkadaşları gözden çıkarmak akıllıca değildir ama işçilerimizin fazla gücü yok, başka işler bakan ve ayrılan da olacaktır. Bizim amacımız yetişmiş işçinin de yerinde kalmasıdır.’’ dedi.

Ardından sözü alan Koçdemir; ‘’Uzlaşmacı yaklaşımınız sürecin selameti açısından çok önemli. İlçe Başkanımız grevin başında bu yana bizi bilgilendirdi. Bizler de, elimizden geleni yapacak aracı olmaya çalışacağız. Umuyoruz ki süreç iki tarafın da yararına sonlanır."

 

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı