• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

ŞUBE GENEL KURULU

Muzaffer İşık Yeniden Başkan Seçildi

Düzce Şubemizin 2.Olağan Genel Kurulu 30 Nisan tarihinde Düzce’de yapıldı. Düzce Şube Başkanlığı'na yeniden Muzaffer İşık seçildi.

02.05.2017

Sendikamızın Düzce Şubesinin 30 Nisan 2017 tarihinde Düzce Pelemir Otel'de yapılan 2. Olağan Genel Kurulu'nda Şube Başkanlığı'na  Muzaffer İşık seçilirken, Başkan Yardımcılığına İbrahim Çelik ve Mustafa Emel (Mali) şeçildi.

Şube Yönetim Kurulu Üyeleri; Fırat Ay, Birol Metekoğlu, Denetim Kurulu Üyeleri; Zafer Cankurt,  Hacı Ömer Kadan, Kadir Çelik, Enver Macit,  Disiplin Kurulu Üyeleri ise Bülent Sert, Murat Işıkan ve Hakan Şimşek’den oluştu.

Genel Kurul’un Divan Başkanlığını Genel Sekreterimiz Ahmet Kabaca yürütürken, Divan Başkan yardımcılıklarını da Ankara Şube Başkanımız Şuayip Gül, Adıyaman Şube Başkanımız Ali Tirpan,İstanbul 1 Nolu Şube Başkanımız Ahmet Baranlı ve İstanbul 2 Nolu Şube Başkanımız Recep Niyazi Kethüda yaptılar.

Düzce Şubemizin Olağan Genel Kurulu'na Petrol-İş Merkez Yönetim Kurulu üyeleri, Denetim ve Disiplin Kurulu üyeleri, şube başkanları, şube yöneticileri, şubemizin örgütlü olduğu işyerlerinden temsilciler ve üyelerimiz de katıldı.

Genel Kurul, Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar’ın konuşması ile başladı. Genel Başkanımız konuşmasında sendika ve ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.