Özelleştirmelere Karşı Mücadele, Vatan Savunmasıdır

10.02.2004

Basına ve Kamuoyuna 10.02.2004 03 Aralık 2003 Tarihinde Aliağa’da Petkim İşyerine Özelleştirmecileri sokmayarak Petkim’e ve Türkiye’ye sahip çıkan Petkim İşçileri, İşyeri Temsilcileri ile Şube Yöneticileri suç işledikleri gerekçesiyle gözaltına alınmışlar,daha sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmışlardı. 12.02.2004 Perşembe günü Aliağa’da arkadaşlarımızın yargılanmalarına devam edilecektir.Bizler hukukun üstünlüğüne inanmaktayız.Bağımsız yargı elbette en doğru kararı verecektir.Ancak, bugün sanık sandalyesine oturması gerekenler, halkın öz varlıklarını korumak için “Meşru Müdafaa” hakkını kullanan yurtseverler değil,”Vatana İhanet Eden” Özelleştirmeciler olmalıydı. Her Özelleştirme Harekatının nasıl bir suç dosyasına dönüştüğü Petrol-İş Sendikası tarafından kanıtlanmıştır.Bu suçların failleri bellidir. Bütün kamuoyunu, halkın çıkarlarını koruyan yurtseverlerin yanında olmaya davet ediyoruz. Saygılarımızla Petrol-İş Sendikası Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Adına Mustafa ÖZGEN