• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

EYLEM

Petkim ve Star'da Eylemler Devam Ediyor

Petkim ve Star'da işverenin tehditlerine karşı eylemler devam ediyor. Genel Sekreterimiz Ahmet Kabaca 10 Nisan Pazartesi gününden itibaren eylemde olan Star Rafinerisi ve Petkim'de üye işçilerimizi ziyaret etti.

12.04.2017

Aliağa Şubemizin örgütlü olduğu Star Rafinerisi işyerinde bulunan 132 üyemize Socar A.Ş. Yönetimi tarafından "Ya Petkim'e geçersiniz ya da iş akdinizi fesh ederiz." yönündeki tehditlerine karşı Aliğa Şubemizin örgütlü olduğu Petkim işyerinde 10 Nisan Pazartesi günü başlayan eylemler 3 gündür devam ediyor. Eylem, gelinen aşamada sevkiyatın durdurulması ve 24 saat işyerine kapanma biçiminde devam ediyor.

Genel Sekreterimiz Ahmet Kabaca da direnişte bulunan Star Rafinerisi ve  Petkim çalışanı üyelerimizi ziyaret ederek destek sundu. Kabaca işyeri önünde yaptığı açıklamada, işverenin demokrasi ve hukukla bağdaşmayan bu tutumunu kınadıklarını söyledi. İşverenin bu tutumunda ısrar etmesi halinde eylemlerin artarak devam edeceğini belirten Kabaca, Petrol-İş olarak  geri adım atmayacaklarını vurguladı.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı