• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

ETKİNLİK

Petrol-İş İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Etkinliği

Sendikamızın düzenlediği, “İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği" etkinliği 11 Mayıs Perşembe günü yapıldı.

12.05.2017

Türk-İş 1.Bölge Temsilcisi Adnan Uyar'ın katılımıyla gerçekleşen Konferans saat 14:00'da Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar'ın açılış konuşması ile başladı.  Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar’dan sonra Gebze Teknik Üniversitesi, İşyeri Hekimi Dr. Sebahaddin Kara “İş Sağlığı Ve Güvenliği Açısından Çalışma Hayatında Ötekileştirme Hastalığı”  konulu sunumunu gerçekleştirdi.

Dr. Sebahaddin Kara’nın sunumunun ardından 2K Endüstriyel Danışmanlık tarafından hazırlanan tiyatro oyunu iki ayrı bölüm olarak sergilendi.

Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar'ın Konuşması

 

Dr. Sebahaddin Kara'nın sunumu Bölüm 1

 

Dr. Sebahaddin Kara'nın sunumu Bölüm 2

 

Dr. Sebahaddin Kara'nın sunumu Bölüm 3

 

2K Endüstriyel Danışmanlık Tiyatro Gösterisi

 

Petrol-İş Genel Merkezinde düzenlenen konferansa Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar, Genel Sekreterimiz Ahmet Kabaca, Genel Mali Sekreterimiz Turgut Düşova, Merkez Denetim Kurulu Başkanımız Yusuf Ziya Kahyaoğlu, Denetim Kurulu Raportörümüz Yavuz Katırancı, Denetim Kurulu Üyemiz Eyüp Kahraman, Türk-İş İstanbul 1. Bölge Temsilcisi Adnan Uyar, Adana Şube Başkanımız Abdül Mecit Dönmez, Adıyaman Şube Başkanımız Ali Tirpan, Gebze Şube Başkanımız Süleyman Akyüz, Başkan Yardımcılarımız Eyüp Akdemir ve Şivan Kırmızıçiçek, İstanbul 1 Nolu Şube Başkanımız Ahmet Baranlı, Şube Başkan Yardımcımız Yılmaz Akay, şubelerimizin Yönetim, Denetim, Disiplin Kurulu üyeleri, işyerlerinden baştemsilci, üyelerimiz ve genel merkez çalışanları da katıldı.
Konferans ardından etkinliğimize katkı sunan katılımcılara günün anısına dair plaket verildi.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı