• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Etkinlik

Petrol-İş’in ‘Ahde Vefa’ gecesi

Petrol-İş Sendikası’nın İzmitli Genel Başkanı Ali Ufuk Yaşar, Petrol-İş Kocaeli Şubesi'nde  şimdiye kadar görev yapmış  tüm yönetici ve temsilcilerini ‘Ahde Vefa’ gecesinde buluşturdu.

21.11.2016

Petrol-İş Sendikası Genel Başkanı Yaşar’ın ev sahipliği yaptığı ve Beyaz Yalı Restaurant’ta gerçekleşen yemekli geceye Medikal Park Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Soner Şahin, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi eski Başhekimi Dr. İlhan Tan, Petrol-İş Sendikası Genel Merkez yöneticisi Ünal Akbulut, Kocaeli Şube Başkanı Salih Akduman, şube başkan yardımcıları Nesimi Yetişoğlu ve Tekin Kara, sendikada göreve yapan eski şube yöneticilerinin yanısıra Tüpraş, Gübretaş, Petrol Ofisi, Petkim, Şhell, İgsaş, Aygaz, Ege Kimya, Egesil Kimya fabrikalarında sendikanın işyeri baştemsilci ve temsilciliği yapan yaklaşık 90 davetli katıldı.

Eski dostlukları unutmamak ve hasret gidermek için geceyi düzenleyen Genel Başkan Ali Ufuk Yaşar’a teşekkür eden Petrol-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Akduman, “Bu gecede vefayı yaşayalım istedik. Sendikal mücadeleler, seçimler geçer ama dostluklar bakidir. Geriye hoş bir seda bırakmak en güzelidir.” dedi.

İlkini düzenledikleri Ahde Vefa yemeğini geleneksel hale getireceklerini belirten Petrol-İş Sendikası Genel Başkanı Yaşar, “1970’li yıllardan bugüne kadar Petrol-İş Sendikası’nda yöneticileri yapanları bir araya getirmeyi, eskileri yad etmeyi, anıları tazelemek için ahde vefamızı göstermek istedik. Heyecanlı seçimlerde belki birbirimizi gönlünü kırdık, birbirimize rakip olduk ama dostluklarımız bozulmadı.” dedi.

Neşe içinde geçen Ahde Vefa gecesinde Genel Başkan Ali Ufuk Yaşar, Genel Merkez yöneticisi Ünal Akbulut, Kocaeli Şube Başkanı Salih Akduman  ve sendika yöneticileri kendi dönemlerinin anılarını anlattı.

Kaynak : Özgür Kocaeli

http://www.ozgurkocaeli.com.tr/petrol-iste-nostalji-310676h.htm