PETROL-İŞ KOCAELİ ŞUBE’DEN KAR ALTINDA ETKİNLİK

23.01.2010

Kocaeli Şubemizde örgütlü işyerlerinde çalışan Petro-İş üyeleri çocukları ile beraber 23 Ocak'ta Kartepe İzcilik Kulübü Tesisleri’nde karın tadını doyasıya çıkarttılar. Gün boyu kar üstünde kayma, kartopu oynama ve 6 km yürüyüş yapıldı. Yoğun yağan kar altında yorulan izciler ve Petrol-İş üyeleri öğle yemeğinde odun ateşinde pişirilen sucukları büyük bir iştahla yediler. Yenilen öğle yemeğinin ardından, Kartepe İzcilik Kulübü Başkanı Dinçer Özyılmaz’ın bugüne kadar Kartepe İzcilik Kulubü çatısı altında yaptıkları çalışmaları anlatan sinevizyon gösterisi soba başında dikkatle seyredildi.

Petrol-İş Kocaeli Şube Başkanı Ali Ufuk Yaşar, Yönetim Kurulu Üyesi Salih Akduman (Tüpraş İzmit Rafinerisi İşyeri Temsilcisi) ve Tüpraş’tan bir grup arkadaş bu etkinliğe katıldı. Kartepe İzcilik Kulübü ve Petrol-İş üyeleri bir dahaki etkinlikte buluşmak üzere sözleştiler.