• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Petrol-İş Kocaeli Şubesi Cihan Hastanesi ile İndirim Protokolü Yaptı

Petrol-İş Sendikası Kocaeli Şubesi, Özel  Cihan Hastanesi ile yaptığı protokol ile üyelerinin ve birinci derece yakınlarının indirimli sağlık hizmetinden yararlanmasını sağladı.

17.09.2014

16 Eylül Salı günü Kocaeli şubenin temsilciler kurulu toplantısının ardından Cihan Hastanesi ile gerçekleştirilen protokol ile  Petrol-İş üyeleri ve birinci derece yakınları Cihan Hastanesi’nden indirimli bir şekilde yararlanabilmesi sağlandı. Protokol Petrol-İş Kocaeli Şube Başkanı Salih Akduman, yönetim kurulu üyeleri, Cihan Hastanesi Genel Müdürü Dr. Uğur Doğan, Yönetim Kurulu üyesi Sami Aydın, Halkla İlişkiler Müdürü Gökhan Tanrıverdi ve Pazarlama Müdürü Ceyda Söylev ile imzaladı.

Protokolün ardından bir konuşma yapan Kocaeli Şube Başkanı Salih Akduman, sendika olarak üyelerinin daha iyi koşullarda sağlık hizmetine ulaşması için çalışma yaptıklarını belirtti ve “Sözleşmelerimiz yenilenerek daha ileriye götürülecek. Bunu bir başlangıç olarak önemli buluyorum. Tüm çalışanlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Cihan Hastanesi Genel Müdürü  Dr. Uğur Doğan ise Petrol-İş üyelerine hizmet vermekten memnun olacağız dedi ve şöyle devam etti:  “9 bin metrekare hastane alanına, 74 yatak, 11 yoğun bakım ünitesine ve 4 ameliyathaneye sahibiz. 46 ortaklı bir hastanenin 40 ortağı da doktor, Türkiye’de çok az örneği var. Bu nedenle çok sıcak ilişkiler kurabiliyoruz.”

Cihan Hastanesi Pazarlama Müdürü Ceyda Söylev ise, protokol ile işçilerin birinci dereceden yakınları ve kendilerinin yararlanacağını söyledi. Uzman doktorlarla, en yeni teknoloji ile hizmet vereceklerini belirten Söylev, “Check-uplardan da indirimlerden yararlanacaksınız. Sadece muayene, ameliyat değil tüm hizmetlerimizden indirimli yararlanacaksınız” dedi. Yönetim Kurulu üyesi Sami Aydın ise tüm müşterilerin hastanelerine geldiğinde memnun ayrılmasının hedefleri olduğunu dile getirdi.