• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Tüyap Kitap Fuarı Sona Erdi

Petrol-İş Sendikası'nın Standına İlgi Yoğundu

Petrol-İş Sendikası günümüze kadar çıkarttığı yayınlarla, 08-16 Kasım tarihleri arasında düzenlenen 33. Uluslararası Tüyap Kitap Fuarı'na katıldı. Yedi gün boyunca açık kalan stantta sendikanın çıkarmış olduğu kitap, broşür ve dergiler yer aldı.

19.11.2014

Petrol-İş Sendikası, bu yıl 33'üncüsü düzenlenen Tüyap Kitap Fuarı'na çıkarmış olduğu çeşitli kitap ve broşürlerle katılarak renk kattı. Sivil Toplum Kuruluşları bölümünde kurulan stand özellikle hafta sonları yoğun şekilde ziyaret edildi. Ziyaretçiler arasında Petrol-İş Sendikası'nın eski ve yeni üyeleri, öğrenciler ve akademik çevreden yayınlara ilgi duyanlar vardı. Ayrıca İstanbul 1 No'lu Şube Başkanı Ahmet Baranlı da ziyaretçiler arasındaydı.

Sendikanın standına gelen ziyaretçiler özellikle Petrol-İş Yıllıkları'na ve işçi sağlığı ve iş güvenliği ile ilgili yayınlara ilgi gösterdiler. Fuara getirilen yayınlar Petrol-İş  tarihi ve emek hareketiyle ilgilenen herkese ücretsiz verilirken fuarın son gününde tüm yayınlar bitmiş oldu.

Petrol-İş Sendikası bundan sonraki süreçte çıkarttığı kaliteli yayınlarla Tüyap Kitap Fuarı ve benzeri organizasyonlarda yer almaya çalışacak.