• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Petrol-iş ten yeni üyelere sendikal eğitim

Petrol-İş'ten yeni üyelere sendikal eğitim27.03.2008Petrol-iş Kocaeli şubesine yeni üye olmuş 100 çalışana Şube tarafından Sendikal Eğitim verildi. Tüpraş Genel Müdürlüğü, Tüpraş İzmit Rafineri Müdürlüğü, Gübretaş Yarımca ve Adapazarı Ege Kimya fabrikalarında çalışan yeni üyelerin sendikal eğitimi Gündüz Programı ve Akşam Programı olmak üzere iki grupta verildi.Sendikal Eğitim Programına katılan Kocaeli Şube Başkanı Ali Ufuk YAŞAR da eğitimcilere "Üye olduğunuz sendika, bu ülkede emek adına verilmiş mücadele dolu bir tarihin sahibidir. Petrol-iş toplum vicdanının ta kendisidir.
27.03.2008

Petrol-İş'ten yeni üyelere sendikal eğitim27.03.2008Petrol-iş Kocaeli şubesine yeni üye olmuş 100 çalışana Şube tarafından Sendikal Eğitim verildi. Tüpraş Genel Müdürlüğü, Tüpraş İzmit Rafineri Müdürlüğü, Gübretaş Yarımca ve Adapazarı Ege Kimya fabrikalarında çalışan yeni üyelerin sendikal eğitimi Gündüz Programı ve Akşam Programı olmak üzere iki grupta verildi.Sendikal Eğitim Programına katılan Kocaeli Şube Başkanı Ali Ufuk YAŞAR da eğitimcilere "Üye olduğunuz sendika, bu ülkede emek adına verilmiş mücadele dolu bir tarihin sahibidir. Petrol-iş toplum vicdanının ta kendisidir. Bu sendikayı yarınlara taşıyacak olanlar sizlersiniz. Bunun kıymetini bilin" dedi. Petrol-iş Genel Örgütlenme ve Teşkilatlanma Sekreteri Nimetullah SÖZEN'de sendikal bilincin oluşmasında eğitimin önemini vurguladı.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı