ŞUBE GENEL KURULU

Şehmus Kaygusuz Yeniden Başkan Seçildi

Batman Şubemizin Olağan Genel Kurulu 6 Mayıs 2017 tarihinde Batman’da yapıldı. Batman Şube Başkanlığı'na yeniden Şehmus Kaygusuz seçildi.

09.05.2017

Sendikamızın Batman Şubesinin 6 Mayıs 2017 tarihinde Batman’da yapılan 17. Olağan Genel Kurulu'nda Şube Başkanlığı'na Şehmus Kaygusuz seçilirken, Başkan Yardımcılığına Mehmet Sinooğlu ve Mehmet Emin Kapuci (Mali) şeçildi.

Şube Yönetim Kurulu Üyeleri; Mehmet Çelik, Mesut Okay Denetim Kurulu Üyeleri; Lokman Akkuş, M.Mehdi Sevim, Yaşar Uzun  Disiplin Kurulu Üyeleri ise İsa Rüzgar Deniz Aydemir, M.Şirin Nebioğlu’dan oluştu.

Genel Kurul’un Divan Başkanlığını Genel Sekreterimiz Ahmet Kabaca yürütürken, Divan Başkan yardımcılıklarını da İzmir Şube Başkanımız A. Gani Gündoğdu, Ankara Şube Başkanımız Şuayip Gül,Trakya Şube Başkanımız Ercan Yavuz ve Adıyaman Şube Başkanımız Ali Tirpan yaptılar.

Batman  Şubemizin Olağan Genel Kurulu'na Petrol-İş Merkez Yönetim Kurulu üyeleri, Denetim ve Disiplin Kurulu üyeleri, şube başkanları, şube yöneticileri, şubemizin örgütlü olduğu işyerlerinden temsilciler ve üyelerimiz de katıldı.

Genel Kurul, Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar’ın konuşması ile başladı. Genel Başkanımız konuşmasında sendika ve ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar, üyelerimize yönelik bir mesaj yayınladı.

Değerli üyelerimiz, Sendikal mücadelemizi ve faaliyetlerimizi ülkemiz oldukça hassas günlerden geçerken sürdürüyor,  üyelerimizin hak ve menfaatlerini en yüksek seviyeye çıkarmak için çalışmaya devam ediyoruz. Zor koşullarda çalışanların haklarını korumak ve demokrasinin olmazsa olmazı olan “örgütlü toplum”un gereğini yerine getirmek için çaba gösteriyoruz. Yarın milli bayramlarımızdan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı tüm yurtta kutlayacağız. Bu vesileyle ülkemizi empery...