• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Şube Yöneticilerinden iftar ziyaretleri

Petrol-İş Kocaeli Şube Başkanı Ali Ufuk YAŞAR, İdari Sekreteri Salih EFE ve Mali Sekreteri Tekin KARA her Ramazanda olduğu gibi bu sene de iftarlarını üyelerimizle yapıyorlar.
16.09.2008

Tüpraş İzmit Rafineri Müdürlüğü Petrokimya tesislerinde Yarımca Şube Başkanı Yaşar ERBAŞ, İdari Sekreter Ali Kemal Usta, Mali Sekreter Nuri DİŞLİ ile birlikte katılan Ali Ufuk YAŞAR ve şube yöneticileri Teknik Emniyet Ünitesinde iftarlarını yaptıktan sonra Karbon Siyah, Arıtma ve diğer kısımları da gezerek buralarda çalışan üyelerle sohbet edip çay içtiler. Petrokimya tesislerindeki ziyarete Baştemsilci Oğuz ÇINAR ile Temsilci Ali YILMAZ da eşlik etti.Bir diğer iftar programı da Tüpraş İzmit Rafineri Müdürlüğü Plant 63 ünitesinde yapıldı. Başkan Ali Ufuk YAŞAR ve İdari Sekreter Salih EFE’ ye Temsilciler Fikret ALADAĞ, Mehmet İPŞİROĞLU, Faruk ARIKAN ve Osman AKOVA da katılarak Plant 63 ünitesi çalışanlarıyla beraber oruçlarını açtılar ve çay içerken de genel sorunları görüştüler.Kocaeli Şube Başkanı Ali Ufuk YAŞAR’ın çalıştığı ünite olan Plant 9 ünitesindeki misafir sayısı ise diğer iftar programlarına nazaran daha fazlaydı. Başkan Ali Ufuk YAŞAR ve İdari Sekreter Salih EFE’ nin yanı sıra geçmiş yıllarda Plant 9 ünitesinde çalışmış olan emekli personel de iftar sofrasındaki yerlerini almışlardı. Eski günlerin yâd edildiği sıcak sohbet çay faslıyla devam etti.Tüpraş İzmit Rafineri Müdürlüğü Plant 5-6 ve 7-8 üniteleri Başkan Ali Ufuk YAŞAR ve İdari Sekreter Salih EFE ile birlikte iftar yaptı. Temsilciler Fikret ALADAĞ ile Mehmet İPŞİROĞLU’ nun da dâhil olduğu iftar sofrası zengin içeriğiyle görülmeye değerdi.Tüpraş İzmit Rafineri Müdürlüğü işyeri Temsilcisi Mehmet GÜNAYDIN’ın çalıştığı Plant 33 ünitesine iftardan sonra çay içmek için uğrayan Başkan Ali Ufuk YAŞAR, Salih EFE, Fikret ALADAĞ ve Mehmet İPŞİROĞLU’nu Plant 33 çalışanları Temsilci Mehmet GÜNAYDIN’ ın ev sahipliğinde ağırladılar. Kendilerine çay, mısır ve tatlı ikram edilen Başkan ve şube yöneticileri ikramın iftar sofrası kadar hoş olduğunu dile getirdiler.Kocaeli Şube Başkanı Ali Ufuk YAŞAR “İftar programlarında yoğun programımız müsaade ettiği sürece fabrikalardaki çalışan üye arkadaşlarımızla beraber olmaya devam edeceğiz. Ramazan ayı arkadaşlarımızla zaman geçirmek için bizlere çok güzel ve hayırlı fırsatlar sunuyor. Bizde bu fırsatı değerlendirmeye çalışıyoruz. Sağ olsun gerek iftarına katıldığımız arkadaşlarımız, gerekse iftar sonrası çay içmek için ziyaret ettiğimiz arkadaşlarımız tarafından gayet güzel ağırlanıyoruz hepsine çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı