Toros Tarım işyerimizi ziyaret ettik

29.12.2005

Toros Tarım işyerimizi ziyaret ettik29.12.2005 tarihine Genel Başkanımız Mustafa Öztaşkın ve Genel Yönetim Sekreterimiz Mehmet Güray ile birlikte şubemiz kapsamında bulunan işyerlerimizi ziyaret ettik.Toros Tarım San. Tic. A.Ş. işyerimizin yetki sorunu olması nedeniyle bu işyerinde çalışan üyelerimize Ceyhan Belediyesi Düğün salonunda saat 19:00'da bir toplantı düzenlendi. Hukuk ve sözleşme servisimizin de katıldığı bu toplantıda; hukuki mücadelenin başlatılacağını bu süreç içerisinde ve bu dönemde her zamankinden daha fazla birlik beraberliğe ihtiyaç olduğu vurgulanarak bu yetki sorununun çözülebilmesi için gereken mücadelenin verileceği söylendi.