ZİYARET

Yaşar, Akbulut ve Kahyaoğlu’ndan Arılı Plastik İşyeri Ziyareti

Merkez Yöneticilerimiz İstanbul 2 Nolu Şubemizin örgütlü olduğu Kurtköy’de kurulu Arılı Plastik San. A.Ş işyerini 9 Mart Perşembe günü ziyaret etti.

09.03.2017

9 Mart Perşembe günü  Mefar İlaç İşyerinde gerçekleşen kadınlar günü etkinliğinin ardından Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar,  Genel Yönetim Sekreterimiz Ünal Akbulut, Denetim Kurulu Başkanımız Yusuf Ziya Kahyaoğlu ve İstanbul 2 Nolu Şube Başkanımız Niyazi Recepkethüda Arılı Plastik işyerini ziyaret etti.

Arılı Plastik işyerinde çalışan temsilcilerimiz ve üyelerimiz ile bir araya gelerek fabrikayı gezen heyet emeğin gündemi ve sendikal hareket ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar'ın bu ziyareti istişari açıdan oldukça verimli geçerken, üyelerimiz tarafından büyük memnuniyetle karşılandı.

Genel Başkanımız Ali Ufuk Yaşar, üyelerimize yönelik bir mesaj yayınladı.

Değerli üyelerimiz, Sendikal mücadelemizi ve faaliyetlerimizi ülkemiz oldukça hassas günlerden geçerken sürdürüyor,  üyelerimizin hak ve menfaatlerini en yüksek seviyeye çıkarmak için çalışmaya devam ediyoruz. Zor koşullarda çalışanların haklarını korumak ve demokrasinin olmazsa olmazı olan “örgütlü toplum”un gereğini yerine getirmek için çaba gösteriyoruz. Yarın milli bayramlarımızdan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı tüm yurtta kutlayacağız. Bu vesileyle ülkemizi empery...