GENİŞLETİLMİŞ BAŞKANLAR KURULU

28.Dönem 7. Olağan Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Yapıldı

Petrol-İş Sendikası 28. Dönem 7. Olağan Başkanlar Kurulu, 5-6 Ekim tarihlerinde Erzurum’da toplandı.

05.10.2017

Petrol-İş Sendikası 28. Dönem 7. Olağan Genişletilmiş Başkanlar Kurulu, 5 Ekim Perşembe günü Genel Başkan Ali Ufuk Yaşar'ın açış konuşmasıyla başladı.

Genişletilmiş Başkanlar Kurulu'na, Petrol-İş Sendikası merkez yöneticileri, merkez denetim, disiplin kurulu üyeleri, şube başkanları ve şube başkan yardımcıları katıldı.

Başkanlar Kurulu'nda ülkedeki güncel siyasi ve toplumsal gelişmeler, emekçileri ilgilendiren başlıklar ve Petrol-İş'in örgütsel gündemleri değerlendirildi.

FLORMAR'DA DİRENİŞ SÜRÜYOR

Gebze Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulu bulunan ve ülkemizin önde gelen kozmetik firmalarından birisi olan Flormar'da işçiler, sendikalaştıkları için işten çıkartılıyorlar. Bugün itibariyle işten çıkarılan işçi sayısı 115'e ulaştı. İşveren önce sendikalaşma çalışmasının öncü işçilerini işten çıkarırken, şimdi başlayan direnişe destek veren işçileri işten atmaya başladı. Öyle ki, tezgah başında birlikte çalışırken işten atılıp direnişe geçen işçi arkadaşlarını alkışladığı için işçiler kapı önüne...