1 Mayıs Aliağa ve İzmir'de Coşkuyla Kutlandı

1 MAYIS ALİAĞA’DA VE İZMİR’DE COŞKUYLA KUTLANDI 01.05.2005 Dünya işçilerinin “Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü” 1 Mayıs, Aliağa İşçileri ve emekçileri tarafından coşkuyla kutlandı. Saat 10.30 sıralarında Aliağa Demokrasi meydanında toplanmaya başlayan işçiler, emekçiler davul zurna eşliğinde halaylar çektiler.
01.05.2005

Şube Başkanı İbrahim DOĞANGÜL’ün yaptığı kısa konuşmanın ardından topluluk otobüslere binerek saat 12.00’de Aliağa’dan İzmir’e doğru yola çıktı.

İzmir Gündoğdu Meydanı’nda düzenlenen mitinge, Türk-İş’e bağlı sendikalarla birlikte Şubemiz üyeleri Alsancak Limanı’nda toplanarak buradan yapılan yürüyüşle katıldı.

Özelleştirmeye karşı döviz ve pankartların öne çıktığı, sloganların ağırlıkla atıldığı miting, tüm sendika ve siyasi partilerin yoğun ve coşkulu katılımı ile kitlesel bir şekilde kutlandı.

Emek platformu temsilcilerinin yaptığı konuşmaların ardından “Grup Ezgi” şarkılar söyledi, halaylar çekildi.

Miting saat 16.30 sıralarında sona erdi.

Katılan ve katkı koyanlara selam olsun.

Yaşasın 1 Mayıs, Yaşasın Örgütlü Mücadelemiz