• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

2014 yılının ilk Temsilci Eğitimi 13-17 Ocak 2014 tarihleri arasında yapıldı

Yeni yılın ilk Temsilci Eğitimi 13-17 Ocak tarihleri arasında, Yalova'da yapılarak başarıyla tamamlandı. Bilindiği gibi, daha önce temsilcilerimiz ve şube yönetim kurulu üyeleri ile denetim ve disiplin kurulu üyeleri aynı anda eğitimleri davet ediliyordu.

20.01.2014

Yeni yılın ilk Temsilci Eğitimi 13-17 Ocak tarihleri arasında, Yalova'da yapılarak başarıyla tamamlandı. Bilindiği gibi, daha önce temsilcilerimiz ve şube yönetim kurulu üyeleri ile denetim ve disiplin kurulu üyeleri aynı anda eğitimleri davet ediliyordu. Bir önceki eğitimle başlayarak, bundan sonraki eğitimlerimizin temsilcilerimize ve diğer kurul üyelerine özelleştirilmiş biçimde yapılması kararlaştırıldığından, karışık şekildi yapılan eğitimlere son verildi. Yeni yöntemin daha yararlı olacağını umut ediyoruz.
Bu son Temsilci Eğitimi Yalova'da yapıldı. Böylece, uzun zaman sonra ilk kez temsilci eğitimlerini genel merkez dışında bir yerde yapmış olduk. Her işte olduğu gibi, bu yeni tarzın da artıları ve eksileri oldu. Zamanla en doğrusunun ortaklaşa bulunacağına inanıyoruz.

Bu eğitime çeşitli şubelerimizden ilk kez seçilmiş 40 temsilci arkadaşımız katıldı. Derslere büyük bir disiplinle katılım sağlandı. Sabah geç kalan olmadığı gibi, derslerden erken çıkanlar da olmadı. Dersler sabah tam 9'da başladı ve bir saatlik öğlen molası haricinde, akşam 17'ye kadar kesintisiz devam etti.

Sendikamızdaki diğer uzmanlık servisleri Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri gelerek temsilcilerimize servislerinin durumunu, servislerin uzmanlık alanlarından yararlanma yol ve yöntemlerini aktardılar. Temsilcilerimizin bu bilgilerden çok yararlandığını gördük.

Temsilcilerimiz büyük bir ciddiyetle yazılı olarak hazırladıkları grup çalışmalarını Perşembe günü sundular. Hem sunumların hem de tartışmaların heyecanlı geçtiğini söyleyebiliriz.

Otelde kalınan süre boyunca eğlence sadece Perşembe akşamı ile sınırlanmıştı. Perşembe akşamı yemekten sonra dileyen temsilcilerle birlikte küçük bir eğlence tertiplendi.

Cuma günü Merkez Yönetim Kurulu üyelerimiz otele gelerek sabahtan öğlene kadar sendikayı, sendikamızın ilkelerini, sendikamızın son dönem politikalarını aktardılar ve temsilcilerin de görüşlerini aldılar. Sertifika töreninden sonra vedalaşıldı.

Bu eğitimin temsilcilerimizin bireysel gelişimine ve donanımlarına çok olumlu katkı yaptığını düşünüyoruz.

Bir sonraki eğitim yeni seçilen şube yönetim, denetim ve disiplin kurulu üyeleri için yapılacak.

Aşağıda eğitimlerde çekilen fotoğraflar ile katılımcıların isim, şube ve görevlerinin bulunduğu liste yer almaktadır.

Kaynak: Eğitim Servisi
 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı