• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

3. Grup Yeni Temsilci Eğitimi Başladı

13 Mayıs 2024 tarihinde başlayan Bahar Dönemi Yeni Temsilci Eğitimleri bugün 3. Grup dersleri ile devam ediyor. 10-13 Haziran arasında yapılacak son grup dersleri ile Yeni Temsilci Eğitimi sona erecek.

10.06.2024

Üçüncü Grup Yeni Temsilci Eğitimi Kurban Bayramı dolayısıyla 13 Haziran Perşembe günü sona erecek. Dört günlük eğitim süresince sendikamız Eğitim Servisi ve diğer uzmanlık birimleri kendi uzmanlık alanları ile ilgili sunumlar yapacak, son gün de Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri ile temsilciler bir araya gelecek.

Yeni Temsilci Eğitiminin son grup dersleri bugün saat 09.00’da başladı. Sendikamız Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreteri Niyazi Recepkethüda eğitimin ilk saatlerinde temsilcilerimizle bir araya gelerek Petrol-İş eğitimlerinin önemi ve sendikal mücadeledeki anlamı üzerine konuşmasını gerçekleştirdi.

Niyazi Recepkethüda'nın konuşmasının ardından Yeni Temsilci Eğitimi, sendikamız Eğitim Uzmanı Erhan Kaplan'ın açış dersiyle devam etti. Eğitim süresince sendikal aidiyet, sendikal bağlılık, ortak hareket etmenin önemi, sendikal bağlılık, işçi sınıfı tarihi, Petrol-İş'İn tarihi ve emek mücadelesindeki yeri gibi birçok başlık ele alınıyor.