• industriAll global
  • industriAll europe
  • Retun See
  • Petrol-İş Kadın Dergisi
Belgesel: Petrol-İş Tarihi

Acıselsan Acıpayam Selüloz'da grev ilanı asıldı

Denizli - Acıpayam'da kurulu bu işyerimiz için 20 Aralık 2005 tarihinde başlayan TİS görüşmeleri yasal süre içerisinde uyuşmazlıkla sonuçlandığından 26 Nisan.2006 tarihinde işyerinde grev ilanı asıldı.
26.04.2006

Denizli - Acıpayam'da kurulu bu işyerimiz için 20 Aralık 2005 tarihinde başlayan TİS görüşmeleri yasal süre içerisinde uyuşmazlıkla sonuçlandığından 26 Nisan.2006 tarihinde işyerinde grev ilanı asıldı. Grev ilanının asılması sırasında, üyelerimize hitaben bir konuşma yapan İzmir Şube Başkanımız A.Gani Gündoğdu, bu işyerinde çoğunluk hisselerinin Kalkınma Bankası’nın olduğunu ancak yönetimde banka yetkililerinin bulunmadığını, son iki yıl içerisinde işyeri genel müdürünün 5 yönetim kurulu başkanı değiştirdiğini, bu nedenle fabrikaya sahip çıkacak bir yönetimin bulunmadığını açıkladı. Gündoğdu, “ Sendika olarak amacımız greve çıkmak değildir ancak şartlar dayatırsa grev yapmaktan da kaçınmayacağız” dedi.

 

DUYURU...

GENEL BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN AKYÜZ’ÜN FACEBOOK HESABI ÇALINMIŞTIR. GELECEK OLAN MESAJLARA VE PAYLAŞIMLARA LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ. ...
devamı